Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2008 14:51 - БНТ? Че на кой му липсва...?!?!?!?!
Автор: altod Категория: Спорт   
Прочетен: 5218 Коментари: 19 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тези дни се развихря някакъв доста странен спор за предаването на мачовете от европейското по футбол. Понеже не всички имат кабелна телевизия, общественият интерес бил накърнен от факта, че именно там се излъчват футболните срещи. Да оставим настрана факта, че Диема съвсем легално са си спечелили конкурса и са в правото си да се чувстват странно при апелите да дадели и на някоя ефирна телевизия мачовете от четвъртфиналите, полуфиналите и финала. Наистина, не е приятно да нямаш възможността да гледаш това събитие, но реалността е такава, и то не само у нас, а и почто по целия свят.
  Но друго е много важно и съществено - тази година сме пощадени от участта да слушаме словоизлиянията на Пепи Василев, Ивайло Ангелов, Никола Ибришимов, Калин Катев, че и Камен Алипиев (!?!?!?!?!?!). А като добавим в по-минали времена и скиора Асен Спиридонов или пък истерика от БТВ Алекси Сокачев... Всичко това, което превръща гледането на мач в един безкраен мазохизъм. Лапсуси, клишета, тафтологии и какво ли още не - раждат толкова статии за спортните вестници, а и не само за тях. Най-лошото е, че към това се добавя тоталната липса на обща футболна култура и пълна незаинтересованост към това да се поразровиш в нещата около мача и футболистите, да бъдеш полезен, актуален и интересен за аудиторията. Напротив - всичко е замряло на едно посредствено махленско ниво и толкова!
  И гледайки Диема, на кого му липсва БНТ?!?!?!?!? Сеща ли се изобщо някой за тях? Освен само с облекчение....


Тагове:   МУ,   бнт,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - Повечето български коментатори ...
17.06.2008 19:58
Повечето български коментатори нямат нищо общо със западните...вместо да коментират самият мач те говорят какви ли не глупости с цел да блеснат...но така изглеждат само по-жалки.
цитирай
2. mapplethorpecala - anti - diema
17.06.2008 20:11
po novinite razbrahme kakva e rabotata s machovete.
KANAl 1 -pokaza otkus ,no logoto na diema stoeshe.
KANAL EDNO PRAVI REKLAMA NA DIEMA.

ВИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ПЛАЩАТЕ СЪС СВОИТЕ ПАРИ ЗА ДА РЕКЛАМИРАТЕ ЕДНА ЧАСТНА КОМПАНИЯ!така държавата те принуждава да пазаруваш информацията от частник



кое е същественото тук!КАК СЕ ЗАМЪЛЧА ТОВА.как тихичко се дочака момента на започването на Европ първенство,за да стане

ясно на публиката от села и градове,че държавата им ги изостави..а това е голям форум,важно

събитие.
Ведомството на една много съмнителна жена се грижи за спорта ,за младежт да спортува,да живее
щастливо и да спортува!
колко хитростно,като на циганин хитрец,който се измъква през таем заден вход ,по същия начин ние узнахме чак на 7 ми юни,че диема предава европейското..защо според вас стана така,защото всички са съучаствали да се затрае,за да не се раздрънква и да не се получава напрежение.

а сега при свършенфакт!

от друга страна диема от няколко години излъчва систематично най-силните шампионати по футбол(англия,испания),no komentarite po diema sa napravo otvud vsyaka pognusa.
az pred bloka sum chuval po-interesni enshta.
da ne govorim,che tozi moment s непринудеността ne im se poluchava nikak.
цитирай
3. thomas - @mapplethorpecala
18.06.2008 16:04
За странния ти правопис, пунктуация и смесване на кирилица с латиница по-добре да не говорим. Но с тях или без тях, всичко, което си казал, звучи направо шизофренично. Държавата, изоставила, в посления момент, тайно, важно събитие, помощ от някаква съмнителна жена... Това, че Диема спечели лиценза за излъчването на първенството, стана известно преди много, много време. Събитието може да е важно точно за пред блока - иначе обществената му значимост, особено когато България не е участник, е точно нулева, да не кажа отрицателна (защото единственото, което носи това първенство у нас, освен повишени печалби от продажбата на бира, е недоспали махмурлии, които не могат да си вършат работата на следващия ден). Между другото, освен значително по-високото качество на коментарите и по-доброто техническо обезпечение на излъчванията с компютърна графика (не че са перфектни, но като за първи път може да се каже, че се справят прилично), Диема има и неоценимото предимство да разполага с повече от един канал, така че могат да показват по два мача едновременно - нещо, което в последните дни би трябвало да оценяват всички (само дето мачовете са тъпички, но не можем да обвиняваме Диема за това, нали?).
цитирай
4. mapplethorpecala - brrrr-ing the label ,sucker "L.I.B.E.R.A.L"
18.06.2008 20:17
хубавото на твоя пост е в това,че отново е прекрасна демонстрация на ограничена интелигенция ,която усещайки се безпомощна намира убежище под банера на силно оморализаторствaни изказвания.

защо да е лошо да има махмурлии.

че нали някой трябва да купува продуктите,които подсигуряват рекламните паузи ,а с това и възвръщаемостта на сумите,които Диема e платила..не бива да има потърпевши oт едно спортно състезание.
определено за някои средни технически кадри техническото "покритие" на шампионата ги прави да се подмокрят!
някак си ми е приятно да се срещна с "нормалната" мисъл на либерала ,с твърде логическата фабула на неговия органон,според който щом няма бъллгари на шампионата -няма нужда да се предава..ами защо диема го предава тогава.

въобще,томас,докога ще има българи!

що се отнася до орфографа,синтаксиса и други атрибути на екстаза ще кажа само така..ако георги димитров
навремето казваше пред лайпциGския съд ,че карл 5 е говорил на немски само с конете си.то днес мога да кажа:
с българските либерало-социалисти само говоря на български!

аз съм фен на холандия от 1974 мюнхен.
не мога да се сърдя на отбора на Холандия ,че са се класирали на това птрвенство и сега правят реклама на частната диема!
националните отбори не се ли издържаха от държавния бюджет,само да попитам..може и да са минали към някой бирен завод..
много моля за следващото първенство,диема да им плаща командировъчните и премиалните..
и българските либерали също,ако обичат!
цитирай
5. mapplethorpecala - Бих бил благодарен на либерала ...
18.06.2008 20:34
Бих бил благодарен на либерала томас да обясни каква би била "обществената значимост"(я,какво калъпче е shape-nalo либералското умче)при положение,че отбора на Бълг се бе класирал.за мен ,пак нулева."и с тях и без тях" позволявам си да приема,че отново диемите щяха да предават шампионата и ти пак щеше да се пребъдваш в наслада от графиките и от това,че диема може да осигури"плътното покритие"
цитирай
6. pti - освен това :)
19.06.2008 10:09
изобщо не се намалява интереса ми към Евро 2008 ;) заради неучастието на българския нац.отбор

междудругото.. частта от изречението на thomas--> 'само дето мачовете са тъпички'<-- ми прилича на едно друго изказване... нещо, като този мач съм го гледал.., въобще все едно изказване на човек, който гледа футбол САМО през 2г ;)
цитирай
7. bodilo - Крайно време е
19.06.2008 21:02
хората от БНТ да престанат да очакват най-апетитните хапки да им се сервират наготово и да се променят. Те вече не са недосегаеми. Съжалявам хората, които по независещи от тях причини са потърпевши, но като утешителна награда те могат да се наслаждават на срещите от Световната лига по волейбол, а там има какво да се види
цитирай
8. анонимен - money
20.06.2008 06:56
Здравейте,
Аз „работя” тази работа от 4 месеца и да си призная в началото не вярвах да се получи точно това, което полагам. През февруари 1999 година в САЩ стартира първата компания, която започна да плаща на Интернет потребителите за прекараното от тях време, за да им гледат рекламите. Регистрирайки се към тази компания получаваш уникално потребителско име и парола, след това иа монитора и по нея започват да текат реклами. През това време ти може въобще да не гледаш самите реклами, а да си вършиш друга работа с компютъра.. Важното е рекламите да вървят по лентата и индикаторът $ да свети в зелено.
Регистрирах се на шега, защото нищо не можех да загубя, а исках и допълнителни доходи. Сега след 2 месеца получавам доста добри доходи за усилията

Кликни тук!!!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=ruslansky


Ще се зареди анкета, която трябва да попълните на латиница. Всички полета са задължителни. Бъдети внимателни при попълването на формата, тъй като именно с тези данни ще доидат Вашите чекове! Данните са примерни!

Login: (изберете логин за вход в системата) 1234
Password: (парола) 5555
Verify Password: (повторете паролата) 5555
First, tell us where we can send your checks (на този адрес ще Ви пращат чековете)

First name: (Вашето име)
Last name: (Вашата фамилия)
Street address: (адрес: улица, номер,......)
City: (град)
Zip/Postal code: (пощенски код)
State: (Щат - оставете not selected) not selected
Province: (регион)
Country: (страна - изберете Bulgaria) Bulgaria
E-mail address: (Вашия e-mail РАБОТЕЩ)
Verify e-mail address: (повторете Вашия e-mail)

Now, please tell us more about yourself
Age: (вашата възраст)
Education: ( образование)
Gender: (пол, мъж или жена) male (мъж) female (жена)
Annual household income: (годишен семеен доход, колкото по голям толкова по добре) $50,000-$69,999
Additional Information
Please tell us why you use Internet: тук сте длъжни да посочите вашите интереси. Колкото повече толкова по добре - отметнете 12-15.
What do you search for or buy online: (какво Вие търсите да купите) отметнете 10-14 позиции
Earn cash by subscribing to receive email: (отметнете ако искате да печелите като получавате рекламни писма, препоръчваме да не го включвате)


Payment Information
Preferred check size: (минимална сума на чека) $50
Referral Information
Referred by: номер, име на Вашия реферрал/във вашия случай ruslansky/
I have read and understand the Member Agreement (Съгласен съм с вашите условия - задължително го отметнете) отметка
Натиснете Submit Registration

Започваме работа
2. Отивате на графа Member - кликате там, пишете в кутийките името и паролата, с които сте се регистрирали, натискате Login и влизате във вашия Account.

3. Намирате графа Download - от там изтегляте една малка програмка, която колкото и лоша да е връзката Ви, в най-лошия случай се изтегля за 2-3 минути.

4. Когато включвате вашият компютър първата Ви работа ще е да стартирате тази малка програмка - пишете името и паролата си, после Login - в горния ъгьл на монитора Ви се появява лентата с едно човече и точките, които вие заработвате независимо дали сте в Интернет и в края на месеца се обръщат в пари! Много е важно да следите човечето, което се намира в лявата му част. КОГАТО ТО ХОДИ НА МЯСТО, трупате точки (по точка на 5-6 секунди) и иконата с ДОЛАРА долу на таскбара е ЗЕЛЕНА. Когато човечето си почива или почне да се разхожда из банера, иконата с долара е червена и HE трупате точки. Тогава просто трябва да кликнете на човечето и то почва отново да ХОДИ НА МЯСТОТО си и иконата с долара на таскбара става отново зелена. CashFiesta намира изключително удобно приложение, независимо дали използвате рекламната лента вкъщи или на работа. Лентата застава най-отдолу или най-отгоре на екрана ви, така че да не скрива нищо друго. Вие продължавате да вършите това, което обикновено правите, с тази разлика, че ви се заплаща.
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=ruslansky

цитирай
9. zorro998 - към № 8
20.06.2008 08:48
към № 8 - много зарибяваща игра, аз по принцип не си спирам компютъра, и човечето все си ходи ;)
цитирай
10. mapplethorpecala - bih se radval da pusnesh faksimile ...
20.06.2008 18:30
bih se radval da pusnesh faksimile ot edin prevod..da gi vidim tezi money i nie..20 dolara na mesetz vzel li si dosega..dokaji..tova inak sa gluposti..ne vyarvah che tozi preparat shte ni ugolemi pishkata..sega ve4e e s 4 cm po debela i po yunachna s 9 punkta.penka ot tretiya etaj i uchitelkata mi po fizkultura svidetelstvat za dramatichnata promyana...
nyakolko puti gi polaskah..
clikni vurhu prostata si "glava"
цитирай
11. wanksta - .......
22.06.2008 00:18
ДИЕМА са платили повече.Който плаща-той поръчва музиката.Няма смисъл от коментар.На никой не му пука за кабелната и зрителите.ДИЕМА колко пари са взели .... охооо
цитирай
12. thomas - @mapplethorpecala
23.06.2008 09:05
Да ти припомня ли 1994? Подемът след нашето представяне тогава сигурно отложи с две години икономическата катастрофа от 1997. Общественото значение на едно добро представяне на подобен форум е огромно за държавата, на която то се случи. Именно затова държавите издържат донякъде своите национални отбори и им съдействат във всичко - все пак това е доста по-евтино от издръжката на една голяма армия, а на психологическо ниво за тълпите върши почти същата работа. И впрочем съвсем не си далеч от истината, когато казваш, че все пак приносът на бирените фабрики към същите тези национални отбори е по-голям, отколкото на самите държави.

@pti
Честно казано, може да спра и през две години да гледам - толкова все по-тъпо става. И последните два 1/4 финала на Евро 2008 само го потвърдиха. Това, че на теб ти е интересно, означава, че или си нямаш какво друго да те интересува, или просто гледаш едно от първите си 2-3 първенства и още не си установил, че гледаш некадърен римейк.
цитирай
13. zorro998 - до @mapplethorpecala
23.06.2008 17:58
има хора които обичат футбола, обичат да играят, обичат да спорят за футбол и пак са си нормални хора, какво, те да се гръмнат ли, че българските национали няма никога да вземат световната титла или пък заради това, че само бразилци, немци и италианци я печелят !?
цитирай
14. pti - thomas,
24.06.2008 14:04
все едно да спра да гледам Олимпиада, слад като дадоха незаслужено златния медал на Гърция в спортната гимнастика, а не на нашето момче..
Нещата не стоят просто така, аз просто обичам спорта!

**жена съм, на 36 ;) доста първенства съм гледала, и не чопля семки пред телевизора..

и честно казано предпоследния 1/4 финал беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО интересен, изненадана съм да чуя такова мнение, или ти е тъпо, че не спечелиха неруснаците, което както се видя беше заслужено (въпреки това)...
цитирай
15. thomas - @pti
24.06.2008 14:28
Въпрос на вкус, явно! Аз пък изобщо не мога да си представя жена, която се интересува от футбол. А що се отнася до руснаците, определено не са ми приятни, за разлика от холандците, които в първите си 3 мача правеха чудеса. Фактът, че срещу руснаците не правеха, ме кара да виждам и намеса на букитата, и каквато си щеш световна конспирация, но не мога да си помисля, че просто са им се вързали краката, а на руснаците са им поникнали крила за 3 дена. Така че подобни странни развития на представянето на отборите само ме карат да се отвращавам още повече от футбола, а не да го харесвам. Защото много отдавна от нещо, което наистина е вълнувало сърцата на хората, се е превърнал в една комерсиализирана гадост, която само се опитва да дои глупаците по всевъзможни начини - независимо дали като ги кара да си купуват фланелки, да плащат билети, транспорт и хотели, или най-вече - като залагат на нещо, от което печелят предимно организаторите на залаганията.
цитирай
16. mapplethorpecala - И последните два 1/4 финала на Евро ...
24.06.2008 16:50
И последните два 1/4 финала на Евро 2008 само го потвърдиха!

macha si beshe super.
v tozi mach pecheli russia no i pecheli hollandia,poneje rusnatzite igraha hollandski football po-dobre ot samite hoolandtzi.

interesno,che tazi konspiratziya deystva vinagi.

vuv vsichki posoki,ot bedni kum bogati i vice versa..ot tupi kum umni i vice versa.

vinagi ..nie gi tursim na edno myasto,a te sa na suvsem drugo..nay-golyamata ot tyah e da si mislim ,che ima takava..i vinagi shte ya suzdavame ,i shte se paralizirame...dori bez da ima konspiratziya.


kolko puti da mu kaja na thomas,che kato liberal pravi tova,koeto liberalite vinagi pravyat..podvrushtat na zabrava sobstvenite si teorii ,interesi(poneje te argumenti nyamat)

predi vreme se kefehme kak tukmo investiranite sredstva ot diema shteli da dadat dostatuchno dobro pokritie na festiFala!!!
e,nakude bez flanelkite,klyuchodurjatilite,plastmasovite neshtitza..

sega izvednuj stana comersializirana gadost.

nali liberala kazvashe,che finansovo po-silniya imal pravo da komersializira interesa,kolkoto si iska..
thomas..
kato vzemem vlastta,na teb shte ti organiziram edin reeducation camp.
i v nedelite ,poneje si mi bil suBlogger ,tuy kato shte se poznavam s rukovodstvoto na lagera shte im kaja da ti pozvolyat da nosish flanelkata na Hollandskiya nacionalen otbor,s portretite na lenin i na rinus mickels...i da se razhojdash s neya pod vatenkata!
цитирай
17. mapplethorpecala - а, това там male shovinism лu е, t...
24.06.2008 17:03
а,това там male shovinism лu е,thomas.
значи обрекохте жените на джинсови панталони,сега ви ч удно що си падали и по къси гащета!
:)))
цитирай
18. galinabg - колко
24.06.2008 17:28
си прав:))))))
цитирай
19. pti - ухх
25.06.2008 09:40
аз мисля да грабвам плетката и ще ходя да си разбъркам манджата ;)

**вероятно като жена е по-приемливо да заглеждам футболисти, отколкото да гледам футбол.. (толкова по тоя въпрос)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: altod
Категория: Лични дневници
Прочетен: 52760
Постинги: 24
Коментари: 23
Гласове: 50
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930